'Manchester United zet streep door winterse komst van Eriksen'

9 januari 2020, 13:01

Manchester United heeft een streep gezet door de komst van Christian Eriksen. The Red Devils waren serieus geïnteresseerd in de Deense middenvelder die bij Tottenham Hotspur een aflopend contract heeft, maar vertrekt in elk geval niet deze maand naar Old Trafford. United hoopte met een bod van twintig miljoen pond voor een dubbeltje op de eerste te zitten.

Dat gaat in elk geval niet door, zo schrijft het doorgaans betrouwbare Sky Sports News. Afgelopen zomer waren er al gesprekken met Eriksen over een overgang naar Manchester United, maar ook toen bleef hij in Noord-Londen. Ditmaal zit een overgang er ook niet in, wel is Internazionale nog altijd in de markt voor de middenvelder. Zij hebben echter ook veel interesse in FC Barcelona's Arturo Vidal, waardoor er op korte termijn geen duidelijkheid komt.

Deze ontwikkeling kan slecht nieuws betekenen voor Ajax, omdat de Engelse grootmacht ook interesse heeft in Donny van de Beek. Doordat er een streep gaat door deze transfer, zal Manchester United wellicht meer werk maken van een winterse transfer van de Oranje-international. Hij zou zelf de voorkeur hebben om tot komende zomer te wachten.

Lees ook: Mourinho over bijna transfervrije Eriksen: "Weet wat hij gaat doen"

Een gratis op de halen Eriksen is voor bijna elke topclub in Europa een interessante optie. José Mourinho hoopte recentelijk dat de Deen toch nog bijtekent. "Het enige dat ik over hem kan zeggen is dat ik hoop dat hij een nieuw contract tekent. Dat gebeurt als de club, de speler, zijn familie en zaakwaarnemer het willen. Als een van die delen het niet wil, wordt het moeilijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen