Medunjanin volgt AZ nog altijd op de voet: "Heel trots op ze"

9 januari 2020, 14:13   Bijgewerkt: 9 januari 2020, 14:23

Haris Medunjanin (34) volgt de verrichtingen van AZ nog altijd op de voet. De voormalig speler van de Alkmaarders – die in 2004 doorbrak in Alkmaar en er ook zijn jeugdopleiding genoot – geniet van de successen onder leiding van trainer Arne Slot. "Ik kijk als oud-AZ'er nog vaak naar ze en ben erg trots op hoe ze het momenteel doen."

Dat vertelt de middenvelder tegenover FCUpdate.nl. Vanuit Amerika – waar hij de laatste jaren en ook komend seizoen actief is in de MLS – is hij nog altijd op de hoogte van AZ en baalt dan ook van het puntverlies in de laatste speelronde tegen Sparta Rotterdam. "Daardoor staan ze nu drie punten achter, dat is jammer. Maar ze vechten met Ajax nog altijd om de koppositie. Ze doen het écht goed", stelt hij.

Medunjanin zit er bovenop als het gaat om AZ, waar hij van 2004 tot en met 2008 speelde. "Een mooie ploeg, met veel jonge jongens. Ze hebben topaanvallers, het middenveld draait goed en ze hebben een goede verdediging staan. Ik ben onder de indruk wat ze allemaal doen", zei hij over de club, voor wie hij in totaal dertig officiële duels speelde, waarin hij vier keer scoorde en vijf assists gaf. "En niet alleen in de Eredivisie, ook in de Europa League doen ze het echt goed. Hopelijk groeien ze nog door dit seizoen. Ik wens ze het allerbeste", aldus Medunjanin.

Morgen (vrijdag) komt er een achtergrondverhaal online over Medujanin en zijn toekomst in de MLS!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen