Kishna optie voor ADO Den Haag: "Zeer betrokken bij de club"

9 januari 2020, 23:52

ADO Den Haag haalde deze week met Sam Stubbs een nieuwe speler naar de Hofstad en gaat nog vaker toeslaan op de transfermarkt. Dat is althans de verwachting van directeur Mo Hamdi. Onder meer Ricardo Kishna is in beeld.

Dat zegt Hamdi tegen Omroep West. Kishna staat nog onder contract bij SS Lazio. "Dat zou zeker wat kunnen zijn, absoluut. Twee maanden geleden belde Ricardo mij toevallig nog op met de vraag of hij de verre uitwedstrijd tegen Heracles kon bezoeken. Dat geeft wel aan dat hij zeer betrokken is bij onze club. We hebben ook waardering voor Ricardo. We gaan de komende tijd bekijken of hij een optie kan zijn", zegt hij.

Volgens Hamdi speler er achter de schermen de nodige zaken bij ADO. "We zijn momenteel actief bezig in de markt om ook andere spelers aan te trekken. Dan krijg je te maken met de vraagprijs, of de spelers willen en de huidige club. We hebben absoluut een overeenstemming bereikt met de grootaandeelhouder, maar ook met de RvC, want die is hier ook belangrijk in. We merken dat we op een fijne manier samenwerken op dit moment. En dat voelt goed."

"We zijn op dit moment druk bezig. We proberen directe versterkingen te halen of spelers die een directe concurrent zijn van de huidige spelers, om de jongens scherper te krijgen richting de tweede helft van het seizoen", zegt Hamdi. "Je weet namelijk ook niet wat er gaat gebeuren qua blessures. We zijn actief en hopen voor de wedstrijd tegen RKC nog meer versterking in huis te hebben. Daarin zijn we uiteraard wel afhankelijk van andere partijen en de prijs."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen