Clark niet naar Liverpool of Spurs: "Het zijn geruchten"

10 januari 2020, 13:04   Bijgewerkt: 10 januari 2020, 15:21

Max Clark (23) werd de afgelopen tijd in verband gebracht met een overgang naar Liverpool of Tottenham Hotspur, maar lijkt 'gewoon' bij Vitesse te blijven. De geruchten over een transfer naar de top van de Premier League doet de Engelsman zelfs af als onzin. "Vrienden stuurden het me toe, maar ik kan je vertellen het zijn alleen geruchten. In het voetbal krijgt iedereen te maken met geruchten, daar moet je maar mee dealen", aldus linksback.

Ondanks dat de geruchten niet kloppen, vindt Clark het leuk dat hij gelinkt wordt aan de Engelse topclubs. "Ik denk dat iedereen blij zou zijn met deze teams. Het is geweldig, maar het zijn geruchten. Ik wil er nu ook niet spelen, want ik wil met Vitesse Europa in. Dus ik doe er helemaal niks mee. Voor mijn familie en vrienden is het leuk, ik laat ze daar wel van genieten. Maar ik laat het achter mij, want ik wil hier blijven", maakt hij in gesprek met Omroep Gelderland duidelijk.

Clark was vorig seizoen, met name in de eerste seizoenshelft, niet altijd zeker van een basisplaats. Inmiddels is hij niet weg te denken bij de eerste elf. "Ik ben altijd kritisch op mezelf. Ik heb het in de eerste seizoenshelft wel beter gedaan dan vorig jaar, maar toen moest ik wennen aan Nederland. Ik voel me nu goed in mijn spel, ik geef altijd honderd procent. Niemand hoeft het overigens tegen mij te zeggen als ik een slechte wedstrijd speel, ik ben misschien zelf wel het meest kritisch. Ik probeer mezelf altijd te verbeteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen