Spoorboekje: Feyenoord en Ajax oefenen, toppers in PL en Serie A

11 januari 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 11 januari.

Specials

Transferweekje

De winterse transferperiode is sinds 1 januari geopend. Clubs hebben de eerste transfers al afgerond en de komende weken zit er nog veel meer in het vat. De geruchtenmachine draait dan ook op volle toeren. Welke winterse verrassing halen clubs uit de hoge hoed? Wij praten je bij met een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten en verhalen van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Wedstrijden

Borussia Dortmund - Feyenoord (12.00 uur)

Opnieuw staat Feyenoord tegenover een grote Duitse club. Drie dagen geleden boekten de Rotterdammers nog een knappe oefenzege op Hoffenheim (2-3). Vooral knap omdat de ploeg van Dick Advocaat tien minuten voor het einde nog met 2-0 achter stond. Het treffen met Borussia Dortmund is een volgende test. Al is de vraag met welk elftal Die Borussen op de proppen komen. Want later vanmiddag (17.00 uur) oefent Dortmund ook nog tegen Mainz.

Tottenham Hotspur - Liverpool (18.30 uur)

De een na de andere speler valt weg bij Tottenham Hotspur. Van Moussa Sissoko werd deze week bekend dat hij drie maanden uit de roulatie is. Veel zorgelijker was het nieuws over Harry Kane. Een hamstringblessure houdt hem tot april aan de kant. Een stuk erger dan de hersteltijd van vier à zes weken, zoals aanvankelijk werd verwacht. En de ziekenboeg is al overvol, met ook daarin Hugo Lloris, Tanguy Ndombele en Ben Davies. Wat kan dit zwaar gehavende Spurs vanavond tegen Liverpool?

Internazionale - Atalanta (20.45 uur)

Twee smaakmakers van de Serie A tegenover elkaar: Internazionale heeft zich opgeworpen tot serieuze uitdager van Juventus en ook Atalanta draait weer bovenin mee. De nummer vijf van Italië krijgt vooral de complimenten voor het spel dat de ploeg wekelijks op de mat legt. Historisch was vorige maand de 5-0 zege op AC Milan. Kan de club van Marten de Roon en Hans Hateboer ook Internazionale vloeren?

Voetbal op tv

13.05 uur: Crystal Palace - Arsenal, Ziggo Sport - live verslag uit Premier League

15.50 uur: Leicester City - Southampton, Ziggo Sport Voetbal - live verslag uit Premier League

16.35 uur: Ajax - Club Brugge, Ziggo Sport - live verslag van oefenduel

17.55 uur: Lazio - Napoli, Ziggo Sport Extra - live verslag uit Serie A

18.20 uur: Tottenham Hotspur - Liverpool, Ziggo Sport Voetbal - live verslag uit Premier League

20.40 uur: Internazionale - Atalanta, Ziggo Sport - live verslag uit Serie A

23.30 uur: Match of the Day, BBC One - samenvattingen Premier League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen