PEC Zwolle verliest eerste van twee oefenwedstrijden in Spanje

10 januari 2020, 14:52

PEC Zwolle heeft vrijdag de eerste van de twee oefenwedstrijden van het trainingskamp in Spanje verloren. Met een B-elftal trad de Eredivisionist aan tegen Zulte Waregem, dat met 1-3 te sterk is. Later op de dag nemen de Zwollenaren het met het beoogde basisteam op tegen Standard Luik.

John Stegeman stelde onder meer Rav van den Berg, het vijftienjarige broertje van Liverpool-speler Sepp van den Berg, op tegen de nummer zeven van de Belgische competitie. Bekendere namen bij de Zwollenaren waren doelman Xavier Mous, verdediger Etiënne Reijnen, middenvelder Iliass Bel Hassani en aanvallers Vito van Crooij, Reza Ghoochannejhad en Dennis Johnsen.

Het 'tweede' team van PEC Zwolle kwam al snel op achterstand. Anthony Dekono leverde de bal in, waarna Mathieu De Smet het openingsdoelpunt maakten. De Belgen verdubbelden niet veel later via diezelfde De Smet de score. Na een uur deed PEC wat terug via Ghoochannejhad, maar de gelijkmaker zat er niet in. Zulte gooide via Nikolaos Kenourgios vlak voor tijd de wedstrijd in het slot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen