Willem II wijst eerste bod van Girona op Llonch af

10 januari 2020, 17:14   Bijgewerkt: 10 januari 2020, 17:35

Willem II moet vrezen voor een vertrek van Pol Llonch. Girona, uitkomend op het tweede niveau van Spanje, heeft zich gemeld in Tilburg. Een eerste bod is afgewezen door de huidige nummer vier van Nederland. Llonch stond in het verleden ook al onder contract bij Girona

"Er is zeker nog geen akkoord", verzekert technisch directeur Joris Mathijsen tegenover het Brabants Dagblad. "Wij willen in principe niemand tijdens deze winterse transferperiode kwijt en zeker ook Llonch niet." Willem II wil zelf juist graag verlengen met de 27-jarige middenvelder. Bij de Tricolores kan de Spanjaard bijtekenen tot medio 2023. Of dat ervan komt, is maar zeer de vraag. Want het Catalaanse RAC1 wist al te melden dat Llonch en Girona al een akkoord zouden hebben.

Lees meer: Willem II-smaakmaker Llonch overweegt bij te tekenen

Llonch is dit seizoen een van de drijvende krachten achter het succes van Willem II. In de eerste seizoenshelft miste hij slechts één competitiewedstrijd. Als de controleur Willem II inruilt voor Girona, keert hij terug op het oude nest. In het verleden kwam Llonch tot twaalf wedstrijden voor Girona, dat hem in 2017 liet gaan naar Wisla Krakow. Bij die Poolse club werd Llonch opgepikt door Willem II.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen