Boadu en Stengs beloven AZ dit seizoen trouw

10 januari 2020, 18:53   Bijgewerkt: 10 januari 2020, 22:27

Calvin Stengs en Myron Boadu hebben uitgesproken het seizoen sowieso af te maken bij AZ. Hoewel er voldoende Europese belangstelling is voor het uitblinkende duo, willen zij in de winterstop sowieso niet vertrekken bij de Alkmaarders, bij wie hun contract nog tot 2023 loopt.

Dat schrijft Voetbal International. "Ik maak sowieso hier het seizoen af. Ik weet dat er veel geruchten over mij en Myron de ronde gaan. Maar voor mij is een vertrek in de winterstop geen optie", verzekert Stengs tegenover het medium. Diepe spits Boadu kwam niet veel later tot dezelfde vergelijkbare woorden en beloofde de club in elk geval het komende half jaar nog trouw. "We zijn hier met z'n allen met iets speciaals bezig en dat willen we doortrekken in de tweede seizoenshelft."

Voor beide spelers zal ongetwijfeld ook meespelen dat ze bij AZ verzekerd zijn van een basisplaats en dat is met het oog op het EK van komende zomer ook erg belangrijk. Stengs heeft aan de rechterkant veel concurrentie maar Boadu zal door de blessures van Donyell Malen en Memphis Depay steeds meer hoop hebben gekregen op het eindtoernooi. Zaakwaarnemer Mino Raiola liet eerder nog weten dat er veel belangstelling was voor het duo, maar zal ze deze winter dus niet weg kunnen brengen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen