Blatter: "WK in Duitsland beste aller tijden"

Ger
28 juni 2006, 16:56

FIFA-voorzitter Sepp Blatter bekijkt het WK in Duitsland duidelijk door een roze bril. De 70-jarige Zwitser vindt het toernooi in Duitsland namelijk "het beste WK aller tijden". De uitspraak deed Blatter in een interview dat donderdag verschijnt in de Duitse krant Berliner Tagesspiegel.

"Ik heb nog nooit meegemaakt dat een evenement wereldwijd zoveel belangstelling trok", aldus de baas van de wereldvoetbalbond. " En op sportief gebied haalden de deelnemers nog nooit zo'n hoog niveau als nu. Er wordt erg goed gevoetbald."

Blatter is vooral te spreken over de prestaties van het Duitse team. "Zij worden gedragen door het enorme enthousiasme in het land. Langzaam maar zeker begin ik me af te vragen wie Duitsland af kan stoppen. Bondscoach Jürgen Klinsmann heeft alle critici stil weten te krijgen."

De FIFA-voorzitter kraakt wel een kritische noot over de arbitrage. "De vierde officials springen bij de kleinste problemen van hun stoel, maar als scheidsrechter Graham Poll drie gele kaarten geeft, doen ze niets", zo doelde hij op de wedstrijd tussen Australië en Kroatië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen