'ADO ziet in De Bock volgende verdedigende versterking'

10 januari 2020, 23:27

ADO Den Haag heeft Laurens de Bock op het oog als de nieuwe linksbenige verdediger. De 27-jarige Belg is momenteel eigendom van Leeds United, maar werd eerder dit seizoen al verhuurd aan Sunderland en mag opnieuw uitkijken naar een nieuw tijdelijk avontuur. Hij moet voor extra opties zorgen achterin in de Hofstad. 

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. De Bock kan zowel centraal in het centrum van de verdediging spelen, maar is ook een optie als linksachter als concurrent van Aaron Meijers. Eerder speelde hij voor SC Lokeren, Club Brugge, alovrens hij naar Leeds United vertrok. Daar kon hij niet doorbreken en werd om die reden eerst verhuurd aan KV Oostende en het eerste half jaar van dit seizoen aan Sunderland. Daar kwam hij tot elf duels, maar zijn halfjarige huurverbintenis werd niet verlengd.

Lees ookPardew wil enkele Engelse verdedigers bij ADO Den Haag

ADO Den Haag hoopt te profiteren van zijn uitzichtloze situatie van de ervaren Belg, die eerder samenspeelde met Lex Immers bij Club Brugge. Ook heeft hij een hoop ervaring in zowel de Champions- als Europa League. Achterin liet de nieuwe manager Alan Pardew al meermaals weten meer opties nodig te hebben: Sam Stubbs werd al gehaald, Jordan Spence traint mee en mogelijk komt er met De Bock dus ook nog een linksbenige verdediger bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen