Ten Hag: "In mijn leven alleen op jacht geweest naar een meisje"

11 januari 2020, 08:31   Bijgewerkt: 11 januari 2020, 08:37

Erik ten Hag vertrouwt erop dat de selectie van Ajax compleet blijft. Hij rekent er dan ook niet op dat belangrijke spelers in de winter verkassen. "Ik acht hen zo intelligent dat ze daar niet mee bezig zijn", aldus de hoofdtrainer van de Amsterdammers.

"We hebben een goede groep met jongens die het naar hun zin hebben. Ze hoeven niet te vertrekken in de winter. Dat we in de zomer een andere discussie hebben, is helder", zegt Ten Hag in De Telegraaf. "Maar deze spelers beseffen dat ze een team vormen en een proces in zijn gegaan. Dat willen we met elkaar afmaken. Ze zien perspectief om titels te winnen met deze groep en ze hebben er samen plezier in. Een speler die op dit moment naar een andere club gaat, heeft ook aanpassing nodig en daarmee zet hij misschien wel een mooie zomer op het spel."

Volgens Marc Overmars is komende zomer een vertrek van Ten Hag in ieder geval onbespreekbaar. Ten Hag daarover: "Ik heb een driejarig contract getekend en ik ben nog nooit in mijn leven ergens naar op jacht geweest. Behalve dan naar mijn meisje… Toen ik assistent-trainer was, kon ik zo vaak hoofdtrainer worden. Maar ik was bezig met een bepaald traject en had plezier. Dan denk je toch niet aan iets anders. Maar soms komt er iets op je weg en maak je een afweging. Dan kan het wel zo zijn dat het voor alle partijen het goede moment is om een bepaalde keuze te maken. Maar het kan ook zijn dat ik bij Ajax ooit weer een nieuw project aanga. Op dit moment is dat allemaal geen issue en ben ik alleen bezig met dit seizoen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen