Matchwinner Strootman: "Zaken in de krant, zijn jullie probleem"

11 januari 2020, 13:12

Kevin Strootman wil niets weten van een vertrek bij Olympique Marseille. Dat onderstreepte de middenvelder vrijdag met zijn winnende goal tegen Stade Rennes (0-1). Voor de topper in de Ligue 1 was de oud-PSV'er gepasseerd, maar haalde hij als invaller zijn gram.

Na afloop wilde Strootman dan ook niet praten over een transfer. "Daar hoef ik geen antwoord op te geven. Dat zaken in de krant staan, is jullie probleem. Ik zeg er liever niets over", citeert So Foot de Nederlander. "Ik weet ook niet wat de clubleiding jullie misschien heeft verteld. Maar ik heb een contract voor drieënhalf jaar. Dat heb ik getekend om hier te spelen. Het belangrijkste is Olympique Marseille, niet ik."

Trainer André Villas-Boas gaf tegen Rennes de voorkeur aan Boubacar Kamara. Strootman: "De coach had gelijk met zijn opstelling, want de ploeg speelde goed en Bouba speelde geweldig. Ik zat op de bank. Het is zoals het is. Ik ben niet de enige. Het betekent ook dat we kwaliteit hebben. Daar moeten we ons voordeel uit halen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen