Van Hintum helpt Vitesse weer uit de brand: "Dit is de voetballerij"

11 januari 2020, 16:28

Marc van Hintum sluit uit dat hij ook na de zomer de technisch directeur van Vitesse is. De oud-speler is bezig aan zijn derde trainingskamp als TD bij de Arnhemmers. Dat hij wederom in de bres sprong, vindt hij niet meer dan normaal.

"Op het moment dat de situatie zich voor doet dat de club een nieuwe technisch directeur zoekt, dan weet je: dit is de voetballerij. Iedereen springt weer in het gareel en dan weet je dat je er moet staan", vertelt hij tegenover Omroep Gelderland. Vitesse kende een bestuurlijke leegloop, met onder meer het vertrek van technisch directeur Mo Allach als een van de pijnpunten. Dat loste Van Hintum dus op.

Tegen zijn eigenlijke plannen in, want vorig jaar liet Van Hintum al doorschemeren niet meer als TD bij Vitesse te willen werken. "Ik vind het voor iedereen het beste om deze functie toch weer op me te nemen. Want waar haalt Vitesse binnen een week een TD vandaan? En ik mocht met een staf werken die ik heel goed ken. Dat is een van de belangrijkste redenen geweest."

Foor

Navarone Foor staat op de nominatie om te vertrekken. De middenvelder heeft te kennen gegeven een andere uitdaging te willen, geeft een balende Van Hintum aan. "Het is altijd een fantastische prof geweest en neem hem niks kwalijk. Wel vind ik het jammer, hij is een goede speler. Hij verzaakt nooit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen