Ten Hag ziet potentie in Traoré en is blij met 'uitstekend' oefenduel

11 januari 2020, 22:05

Erik ten Hag denkt dat Lassina Traoré een serieuze optie is om na de winterstop in de punt van de Ajax-aanval te verschijnen. De pas achttienjarige spits, die vooral in Jong Ajax speelt, maakt indruk op Ten Hag en de trainer heeft een plannetje met hem.

Dat laat hij weten in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Hij maakt een prima ontwikkeling door en hij heeft de potentie om basisspeler te worden." Wel vindt Ten Hag dat de tiener koelbloediger moet worden voor het doel van de tegenstanders. "Dat zag je vandaag ook. In de afwerking was hij wat ongelukkig. Dat is het laatste stapje dat Traoré moet zetten. Maar hij biedt zich nu aan als serieuze optie."

Daar doet de komst van Ryan Babel niets van af. De ervaren aanvaller werd vandaag officieel aangekondigd. Dat, en het trainingskamp in Qatar stemt de trainer tevreden. "We gaan deze week Babel inpassen en nog een aantal accenten zetten, maar het ziet er allemaal fris uit."

Club Brugge

Het trainingskamp werd afgesloten met een 3-1 overwinning op Club Brugge, met twee goals van Ajax binnen het kwartier. "Uitstekend, wat mij betreft. Als je ziet dat wij acht tot tien grote kansen hebben gecreëerd; dat is heel goed. Club Brugge nog kreeg maar acht goals tegen in de competitie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen