Gisteren gemist: Liverpool wint, Inter gelijk en Babel naar Ajax

12 januari 2020, 00:30   Bijgewerkt: 11 januari 2020, 23:53

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 11 januari.

Gosens schenkt Atalanta een punt in boeiende topper tegen Inter

Internzionale heeft in eigen huis punten verspeeld tegen het dappere Atalanta Bergamo. De formatie van Antonio Conte had aan een vroege goal van Lautaro Martinez lange tijd genoeg om de drie punten in Milaan te houden, maar in het slotkwartier sleepte Atalanta dankzij Robin Gosens een punt uit het vuur. En dan had het ook nog behoorlijk was pech vanwege een beslissing van de VAR: 1-1.

Flater van Ospina zorgt voor dreun Napoli en vreugde bij Lazio

Het duel tussen SS Lazio en Napoli is dankzij een goal van Ciro Immobile in het voordeel van de thuisploeg beslecht. De Italiaanse spits maakte tien minuten voor tijd het enige doelpunt van de wedstrijd (1-0) met dank aan een blunderende David Ospina.

Krappe zege bij Spurs zorgt voor nog groter gat voor Liverpool

Liverpool heeft nog maar eens aangetoond dat er in de Premier League dit seizoen geen maat staat op de onaantastbare koploper. Op bezoek bij het Tottenham Hotspur van José Mourinho werd er gewonnen (0-1), de twintigste overwinning in 21 duels in de Engelse competitie (!). Bobby Firmino werd in de eerste helft de matchwinner namens Liverpool, dat het alleen in het slotkwartier lastig had in Londen.

Officieel: Babel tot het eind van het seizoen naar Ajax

Het hing al dagenlang in de lucht, maar ook Ajax heeft het nieuws dan eindelijk bevestigd. Ryan Babel versterkt op huurbasis de aanval van de Amsterdammers. De 33-jarige buitenspeler, die ook in de punt uit de voeten kan, wordt voor zes maanden gehuurd van Galatasaray, waar hij overigens ook een basisplaats had.

Ajax schudt Club Brugge van zich af bij rentree Promes

Ajax heeft het oefenduel met Club Brugge overtuigend gewonnen. In Qatar stuurde Erik ten Hag zijn nagenoeg sterkste opstelling het veld op en dat resulteerde in een eenvoudige overwinning. Dankzij goals van Noussair Mazraoui, Hakim Ziyech en de weer fitte Quincy Promes wonnen de Amsterdammers met 3-1 van de Belgen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen