Burger vroeg om verhuur: "Wil minuten en stappen maken"

12 januari 2020, 10:00

Wouter Burger denkt dat het goed zou zijn als hij het komende half jaar wordt verhuurd bij Feyenoord. Hoewel de jonge middenvelder een goede indruk maakte op het trainingskamp in Marbella, staat hij zelf ervoor open om tijdelijk elders minuten te maken. En dat mag van het talent ook in de Eerste Divisie zijn.

Dat vertelt hij tegenover RTV Rijnmond. "Ik heb twee maanden geleden aangegeven dat ik verhuurd wil worden. Ik heb het gevoel dat ik er klaar voor ben om ergens te gaan spelen", legt hij uit over zijn eigen situatie. "De technische staf staat er net zo in als ik. Ik heb nog drie jaar contract bij Feyenoord en ik wil heel graag het eerste halen. Daarom is het belangrijk dat ik nu minuten ga maken om stappen te maken in mijn carrière."

Een van de opties is een tijdelijk dienstverband bij FC Dordrecht, met wie de Rotterdammers een samenwerkingsverband hebben. Dat wijst Burger niet op voorhand af. "Ik hoef niet sowieso naar een Eredivisie-club", aldus de middenvelder. "Eerst maar eens kijken welke clubs er gaan komen en dan goed overwegen wat de beste keuze is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen