Van de Beek sluit winters vertrek naar United uit

12 januari 2020, 15:06

Donny van de Beek gaat deze winter sowieso niet meer vertrekken. De afgelopen dagen doken er vanuit Engeland geruchten op dat Manchester United de middenvelder wilde contracteren, maar volgens Van de Beek gaat er sowieso geen transfer plaatsvinden in deze transferperiode.

"Dat is iets wat nu niet aan de orde is", zei hij in gesprek met FOX Sports. In de zomer werd Van de Beek al veelvuldig gelinkt aan een transfer naar Real Madrid en ook in de winter kwamen er de nodige geruchten over een vertrek. Volgens de Engelse media wilde Manchester United de middenvelder in de winter aantrekken. "Dat zijn mooie berichten. Het is goed voor je zelfvertrouwen, maar ik ben er totaal niet mee bezig. Ik heb al vaker gezegd dat ik dit seizoen gewoon bij Ajax speel en misschien volgend seizoen ook nog wel."

Van de Beek beloofde Ajax dat hij dit seizoen in elk geval nog in Amsterdam zou blijven en daar houdt hij zich dan ook aan. "Ik heb dat gezegd, dus dat ga ik ook zeker doen. Het klopt dat Manchester United een mooie club is, maar het is niet iets waar ik nu mee bezig ben", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen