'Transfernieuws bij ADO: Hooi vertrekt naar Israël, Thomas komt'

12 januari 2020, 15:30

Elson Hooi vertrekt naar het Israëlische Hapoel Ra'anana, de huidige hekkensluiter van de hoogste Israëlische competitie. Dat meldt Omroep West. De 27-voudig international van Curaçao levert ADO Den Haag ongeveer 15.000 euro op. Tegenover het vertrek van Hooi staat de komst van George Thomas, de Engelse vleugelverdediger wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Leicester City.

Hooi had nog een contract tot de zomer van dit jaar en dus is dit de laatste kans voor ADO Den Haag om nog wat geld te beuren voor de buitenspeler. Onder Alfons Groenendijk speelde de aanvaller nog regelmatig in de basis, maar sinds het vertrek van die trainer kwam hij alleen nog maar in actie als invaller. ADO houdt naar verluidt vijftienduizend euro over aan de deal.

Tekst gaat door onder tweet.

Derde versterking voor Pardew

Eerder deze transferperiode haalde Alan Pardew al Sam Stubbs en Laurens de Bock vanuit Engeland naar ADO, daar is nu nog een derde speler bijgekomen. De club huurt George Thomas voor een half jaar van Leicester City. Dat meldt Voetbal International. De 3-voudig international van Wales zat dit seizoen drie keer op de bank bij The Foxes, maar maakte geen minuten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen