Genoa met Schöne in de basis niet opgewassen tegen Hellas

12 januari 2020, 20:36

Het lukt Genoa maar niet om het tij te keren in de Serie A. De ploeg bivakkeert het lang in degradatiezorgen en heeft zondag wederom een nederlaag geleden. Met Lasse Schöne als basisspeler verloor het team met 2-1 van Hellas Verona.

Schöne kreeg de kans in de basis en pakte geen tegen Sofyan Amrabat en consorten. De Deen zag dat zijn team in de eerste helft via een goal van Antonio Sanabria nog wel op voorsprong kwam. De Deense middenvelder ging vervolgens in de 53ste minuut van het veld en daarna gaf Genoa de voorsprong weg. Valerio Verre benutte een penalty in de 55ste minuut en tien minuten later produceerde Mattia Zaccagni de 2-1. Dat was ook de eindstand.

Genoa won vorige week in de Serie A, maar dat was pas de eerste zege sinds eind oktober. De ploeg staat achttiende en blijft dus in grote zorgen bivakkeren. Dat geldt niet voor Hellas: de club uit Verona staat op de verdienstelijke achtste plaats in de Serie A.