Faber ambitieus: vol voor KNVB Beker en tweede plaats

13 januari 2020, 12:52

Trainer Ernest Faber vindt dat zijn PSV ondanks de teleurstellende eerste seizoenshelft nog genoeg heeft om voor te spelen na de winterstop. De Eindhovenaren zijn weliswaar uitgeschakeld in de Europa League, maar in de KNVB Beker en Eredivisie heeft de oefenmeester zijn doelstellingen gesteld. "We moeten vol voor de tweede plaats gaan."

Dat vertelt hij op het clubkanaal van de Eindhovenaren. "Je moet ook voor de beker gaan, dat is een mooie prijs. Daar gaan we maximaal voor, dat doen we elk jaar", aldus Faber, die vol voor de tweede plaats wil gaan in de Eredivisie. "Je moet hongerig zijn om de concurrent in te halen." De achterstand op AZ bedraagt zeven punten.

Koploper Ajax staat tien punten voor op PSV, een ploeg die normaliter niet meer in te halen is. Toch geeft Faber het nog niet helemaal op. "De wonderen zijn de wereld niet uit. We hebben ook weleens een grote voorsprong verloren, dat kan ook anders. Je moet erin geloven, heel graag willen. Als we dat doen, kunnen we van iedereen winnen. Daar ligt de sleutel van het succes. En er hoort ook een dosis geluk bij, maar laten we dat dan maar zelf afdwingen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen