'Portugees Fernandes eerste versterking voor Mourinho bij Spurs'

13 januari 2020, 13:43

Gedson Fernandes maakt de overstap naar Tottenham Hotspur. Dat meldt Sky Sports. De Portugees wordt eerst voor anderhalf jaar gehuurd van SL Benfica, waarna Spurs een optie tot koop heeft voor 65 miljoen euro. José Mourinho treft Chelsea en West Ham af in de strijd om de handtekening van het 21-jarige talent.

Fernandes is opvallend genoeg zijn basisplaats kwijt geraakt in Lissabon, omdat hij in de klinch zou liggen met trainer Bruno Lage. De deal met Tottenham Hotspur is nog niet geheel rond, omdat de spelers zelf nog een overeenstemming moet bereiken met de Londense club. Naar verwachting gaat dat geen problemen opleveren. Spurs huurt de Portugese middenvelder eerst voor achttien maanden, waarna zij een optie tot koop hebben van 65 miljoen. Benfica haalde [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/361417/dortmund-middenvelder-weigl-maakt-overstap-naar-benfica/,_blank,eerder deze transferperiode] middenvelder Julian Weigl van Borussia Dortmund al naar Portugal, waardoor het aantrekken van een vervanger voor Fernandes niet nodig lijkt. 

Fernandes wordt als alles naar verwachting verloopt de eerste versterking voor Mourinho. Spurs was na de blessure van Moussa Sissoko op zoek naar een versterking voor op het middenveld. De Fransman is nog minstens twee maanden uitgeschakeld.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen