ADO haalt met Thomas volgende versterking binnen

13 januari 2020, 14:24

ADO Den Haag huurt George Thomas voor een half jaar van Leicester City. Na Sam Stubbs is Thomas de tweede winterse aanwinst van de Hagenezen. De drievoudig Welsh international kijkt ernaar uit om bij ADO aan de slag te gaan. "Ik wil de fans heel graag laten zien wat ik in huis heb en daarmee een bijdrage leveren aan het team", zei hij.

Thomas komt uit de jeugd van Coventry City en maakte na vier seizoen bij die club een transfer naar Leicester City. Bij de Premier League-club zat hij meerdere keren bij de wedstrijdselectie, maar tot een debuut in de hoofdmacht kwam het nooit. Vorig seizoen werd Thomas verhuurd aan Scunthorpe United, waarvoor hij 37 League One-wedstrijden (drie goals en zeven assists) speelde. Bij Leicester City Onder 23 was hij goed voor elf goals en zeven assists in 35 duels in de beloftencompetitie.

Op de website van de club stelt de aanvaller dat hij veel zin heeft om zijn kunsten in Den Haag te vertonen. "Wat voor type speler ik ben? Ik zou mezelf vooral omschrijven als een hardwerkende en creatieve speler, die altijd alles voor het team geeft. Ik word vaak gezien als een veelzijdige speler waarmee de trainer meerdere kanten op kan", aldus Thomas, die ook als middenvelder uit de voeten kan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen