FC Volendam dicht bij komst gevallen toptalent Peeters

13 januari 2020, 17:47

Mink Peeters staat op het punt terug te keren op de Nederlandse velden. FC Volendam gaat zich waarschijnlijk op korte termijn versterken met de 21-jarige aanvaller. Dat bevestigt technisch directeur Jasper van Leeuwen aan NH Nieuws.

"Wij zijn bezig de komst van Mink Peeters af te ronden. Dat verwachten we op korte termijn in orde te maken", laat Van Leeuwen weten. De jonge aanvaller staat op dit moment onder contract bij FK Cukaricki, de huidige nummer vier van de Servische competitie. Daar komt hij echter niet aan de bak.

Peeters gold niet lang geleden nog als een toptalent. Op jonge leeftijd maakte hij de overstap van Ajax naar Real Madrid, waar hij niet doorbrak. De aanvaller werd twee en een half jaar geleden verhuurd aan VVV-Venlo, maar kwam daar nauwelijks aan spelen toe. Hij vervolgde zijn carrière bij Almere City en Lleida Esportiu (derde Spaanse niveau), maar ook daar kreeg hij bijna geen speeltijd. Sinds deze zomer ligt hij vast bij Cukaricki.

In Volendam kan Peeters na een reeks mislukte avonturen zijn loopbaan nieuw leven inblazen. "Mink is een hele getalenteerde jongen die weliswaar een heel boek kan schrijven over zijn avonturen in het buitenland. Een aantal daarvan zijn minder positief uitgelopen dan hij zelf had gehoopt. Wat overeind blijft staan is dat hij heel veel talent heeft en een type speler is die wij nog niet hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen