PSV voegt Eijkelkamp toe aan technische staf van Faber

14 januari 2020, 13:40   Bijgewerkt: 14 januari 2020, 15:43

Ernest Faber krijgt bij PSV hulp van René Eijkelkamp. De 55-jarige oud-speler (op archiefbeeld) werkte al eerder twee kaar assistent-trainer bij de Eindhovense topclub en gaat nu wederom die rol bekleden. PSV kondigt aan dat hij tijdens de tweede seizoenshelft een rol krijgt in de staf.

Interim-coach Faber wilde graag wat ervaring aan de staf toevoegen. "En daarvan zijn we met René verzekerd", zegt technisch manager John de Jong op de clubwebsite. "René heeft al vaker in deze rol gefunctioneerd. Naast heel veel ervaring én kennis van zaken, heeft René ook het vermogen om te verbinden. Daarmee is hij van toegevoegde waarde voor ons."

Eijkelkamp, die in de jaren negentig bij PSV speelde, was al eerder twee keer assistent in Eindhoven. Dat was het geval tussen 2004 en 2006 en tussen 2009 en 2012. "René kent de club en de cultuur, maar is ook een onafhankelijk denker", vertelt Faber over zijn nieuwe collega. "Hij heeft enorm veel ervaring in de functie die hij nu bij ons gaat bekleden. René zal drie, vier dagen per week bij ons op het veld staan en ik blij dat we ook van zijn input gebruik kunnen maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen