De Graafschap haalt met Mystakidis tweede aanwinst

14 januari 2020, 16:25

De Graafschap heeft zich per direct versterkt met Giannis Mystakidis. De 25-jarige aanvaller komt transfervrij over van PAOK Saloniki, waar zijn rol uitgespeeld was. Hij tekent in eerste instantie een contract voor een half jaar bij de nummer drie van de Eerste Divisie. Afgelopen week trainde de buitenspeler al mee bij De Superboeren.

Dat laat De Graafschap weten op het clubkanaal. "Ik ben erg goed opgevangen in de groep en voelde mij direct thuis. Ik kijk uit naar mijn eerste officiële minuten voor De Graafschap. De verhalen die ik heb gehoord en de beelden die ik heb gezien, zijn positief. Wij gaan keihard werken om het gezamenlijke doel te bewerkstelligen", laat de Griekse aanvaller, die na Sven Blummel de tweede winteraanwinst is, weten.

Mystakidis is van origine een rechtsbuiten, die door PAOK Saloniki sinds 2014 immer is verhuurd. Onder andere Panathinaikos, PAS Giannina, Görnik Zabre en Volop NPS hebben gebruik gemaakt van zijn diensten. Bij die laatste club vertrok hij eind december, al had hij met een aflopend contract eigenlijk geen toekomst meer bij PAOK Saloniki. Zijn vertrek naar De Vijverberg is voor alle partijen de beste uitkomst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen