'Atalanta ziet voor Czyborra een Gosens-achtige route'

14 januari 2020, 18:11

Atalanta Bergamo heeft belangstelling voor de diensten van Lennart Czyborra (20). De Duitse back van Heracles Almelo kan dezelfde route bewandelen als de man met wie hij bij de Serie A-club de concurrentie aan zou moeten gaan, namelijk Robin Gosens. De Italianen zijn op zoek naar stand-in voor hem en zijn daarbij uitgekomen in Almelo.

Dat schrijft TC/Tubantia althans. Volgens technisch manager Tim Gilissen heeft Atalanta Bergamo zich 'nog niet gemeld' bij Heracles Almelo. "Er wordt via via wel geïnformeerd naar Lennart", erkent Gilissen echter ook over de verdediger, die dit seizoen is uitgegroeid tot een vaste waarde.

Czyborra kwam in 2018 over vanuit de jeugd van Schalke 04 en heeft zich volop ontwikkeld bij Heracles Almelo, voor wie hij dit seizoen achttien duels volmaakte. Daarin scoorde hij twee goals en gaf hij drie assists. Gosens stapte op zijn beurt in 2017 over naar de Serie A-club en heeft zich daarin volop ontwikkeld en is dit seizoen een belangrijke kracht bij de Champions League-deelnemer: in de zestien duels dit seizoen, maakte hij zes treffers en gaf hij vier assists. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen