Strootman denkt niet aan vertrek bij Olympique Marseille

14 januari 2020, 18:53

Kevin Strootman denkt niet aan een vertrek bij Olympique Marseille. De middenvelder is de laatste weken niet helemaal meer zeker van een basisplaats en werd eerder al gevraagd om te vertrekken vanwege zijn hoge salaris, maar dat is volgens de Nederlander volledig niet (meer) aan de orde. "Ik heb hier nog een contract voor 3,5 jaar."

Dat zei hij tegenover de Franse media. "Ik heb hier getekend om te blijven spelen en voor niets anders", maakte Strootman zijn intenties duidelijk. In de topper tegen Rennes afgelopen weekend begon de Nederlander op de bank, maar maakte direct na zijn invalbeurt het enige en dus winnende doelpunt. Na het duel weigerde hij nog over een transfer te praten, nu sluit hij een vertrek dus uit.

Lees ookStrootman kreeg vanwege salaris verzoek Marseille te verlaten

Strootman begon weliswaar op de bank, maar verwijt zijn coach André Villas-Boas niets. "Het team is belangrijker dan mijn eigen situatie. Het geeft altijd een goed gevoel om te scoren. Ik ga niet zeggen dat ik had moeten spelen, want Boubacar Kamara speelde erg goed. Morgan Sanson en Valentin Rongier ook. Toch was ik blij in die tien minuten belanrijk te zijn voor het team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen