'PSV-leiding weer in gesprek over Milan-back Rodríguez'

14 januari 2020, 19:51

PSV hoopt alsnog op de komst van Ricardo Rodríguez. De linksback van AC Milan stond al langere tijd op het verlanglijstje, maar de Serie A-club wilde hem in eerste instantie alleen verkopen, waardoor hij niet langer een optie was. Omdat ook een verhuur bespreekbaar is geworden, zitten beide partijen toch weer om tafel. Dat was de reden dat John de Jong ontbrak op de nieuwjaarsreceptie. 

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Volgens het ED kan het zowel gaan om een transfer, als om een huurovergang. Er is ook een optie dat de back eerst wordt gehuurd en vervolgens (verplicht) definitief wordt overgenomen van de Milanezen. De Zwitser – die graag speelminuten wil maken met het oog op het EK van komende zomer – moet naar verluidt zo'n vijf á zes miljoen euro kosten en verdient ook ruim twee miljoen euro per jaar.

Lees ook: Kamp-Rodríguez bevestigt: gesprekken met concreet PSV

Volgens het regionale medium kan PSV aan de eisen van Rodríguez – die zelf liever niet naar Fenerbahce vertrekt – voldoen. De Eindhovenaren hebben een probleem op de backpositie: onder Mark van Bommel was Michal Sadilek doorgaans de linksback, terwijl nieuwe trainer Ernest Faber kiest voor Nick Viergever. PSV nam onlangs afscheid van Toni Lato en heeft met Olivier Boscagli nog een linksback onder contract die niet voldoet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen