Sparta hoopt op kunstgras en promoveert Van Stee in functie

14 januari 2020, 20:59

Sparta Rotterdam heeft dinsdag de wens uitgesproken om komend kalenderjaar over te stappen op een echte grasmat. De Rotterdammers hebben al geruime tijd een neppe mat in het stadion liggen en gaven eerder al aan graag over te willen stappen, maar tot dusver was dat simpelweg niet mogelijk. In 2020 moet daar verandering in komen.

Dat vertelde voorzitter Leo Ruijs tijdens zijn speech. Wel hangt het ook af van het dossier met de stadion- en trainingscomplexplannen, waarmee Sparta Rotterdam ook druk bezig is. "Om hier weer op gras te kunnen spelen, moeten op Nieuw-Terbregge ook de faciliteiten komen", doelde Ruijs op de plannen van het trainingscomplex. De gemeente werkte volgens hem tot dusver amper mee. 

Lees ook: Sparta speelt nog minimaal nog één seizoen op kunstgras

In de huidige Eredivisie spelen naast Sparta ook VVV-Venlo, FC Emmen, Heracles Almelo, ADO Den Haag en PEC Zwolle op kunstgras. ADO liet eerder ook al weten vanaf volgend seizoen weer op echt gras te voetballen. Verder werd medegedeeld dat technisch directeur Henk van Stee vanaf heden doorgaat als directeur voetbalzaken in plaats van technisch manager, waardoor hij meer verantwoordelijkheden heeft binnen de club. Dat kan omdat ze zeer tevreden zijn over zijn werkzaamheden. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen