Internazionale bekert na razendsnelle goal Lukaku simpel verder

14 januari 2020, 22:42

Internazionale heeft zich dinsdagavond zonder problemen geplaatst voor de volgende ronde van de Coppa Italia. Direct na de pauze besliste Romelu Lukaku het duel met Cagliari – dat momenteel bezig is aan een dramatische reeks – al, waarna de voet van het gaspedaal kon. Christian Oliva zorgde nog voor de eretreffer namens de bezoekers: 4-1.

Maar echt een spannende wedstrijd was het nooit, mede omdat Cagliari – dat na de fantastische eerste seizoenshelft opeens bezig is aan een dramatische reeks van inmiddels vijf nederlagen op rij – al na twintig seconden Inter in het zadel hielp. Een domme terugspeelbal kwam voor de voeten van Lukaku, die vervolgens oog-in-oog met Robin Olsen simpel raak schoot: 1-0.

Na twintig minuten verdubbelde Borja Valero van dichtbij de score, nadat Lukaku een voorzet vanaf rechts slim liet lopen voor zijn ploeggenoot. Lukaku deed het zonder zijn vaste aanvalspartner Lautaro Martínez en Nederlander Stefan de Vrij: zij kregen rust. En dat rustgeven bleef zonder gevolgen, want direct na de pauze kopte Lukaku knap bij de eerste paal raak in de verre hoek (3-0) en kon trainer Antonio Conte nog meer spelers rustgeven.

In de slotfase zorgde Oliva nog voor een eretreffer namens Cagliari, terwijl de eindstand op de borden kwam via Andrea Ranocchia. Zo plaatst Internazionale zich probleemloos voor de volgende ronde van de Italiaanse beker. Eerder op de dag had Napoli (2-0 winst) zich ten koste van Perugia ook al verzekerd van de kwartfinale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen