'Club Brugge wil de mislukte Ajacied Marin terughalen naar België'

15 januari 2020 – Ajax wordt in deze transferwindow mogelijk nog tijdelijk verlost van middenvelder Razvan Marin. De Roemeen werd afgelopen zomer voor 12,5 miljoen euro gehaald van Standard Luik, maar kan in Amsterdam allesbehalve overtuigen. Nadat eerder Antwerp FC interesse toonde, is ook Club Brugge geïnteresseerd in zijn diensten. Als Roemenië het EK haalt, kan een verhuurperiode zeer belangrijk zijn voor Marin. 

'Club Brugge wil de mislukte Ajacied Marin terughalen naar België'

Dat schrijft De Telegraaf. De koploper van België wil hem graag van Ajax huren, zodat hij weer wat meer speeltijd op kan doen. In Amsterdam komt Marin – zeker als iedereen fit is – niet aan de bak onder Erik ten Hag. In zijn eerste maanden kon hij namelijk te weinig overtuigen om zijn basisplaats te behouden.

Lees ook: Antwerp-trainer Bölöni wil Marin terughalen naar België

Marin speelde tot nu toe vijftien wedstrijden voor Ajax, waarvan acht als basisspeler. Scoren deed hij nog niet voor de Eredivisie-koploper. Eerder gaf Marin – die voor vijf seizoenen tekende bij Ajax – nog aan zelf niet aan een vertrek te denken, maar ondanks dat Lisandro Martínez een linie is gezakt, zit hij nog steeds niet tegen een basisplaats aan. Talent Ryan Gravenberch is de miljoenenaankoop al gepasseerd in de pikorde.

Dat Ajax hem liever zou verkopen dan verhuren, is wat dat betreft alleszeggend. Dat Ajax hem liever zou verkopen dan verhuren, is wat dat betreft alleszeggend. Toch zou Ten Hag volgens het Belgische Nieuwsblad nóg wel vertrouwen hebben in de pupil, die op zijn voorspraak naar Amsterdam werd gehaald. 'Het is onduidelijk of Club de piste nu definitief heeft verlaten of nog een tweede keer zal bieden', schrijft het Belgische medium.

Ajax

gerelateerd