Advocaat wil nog niet praten over contractverlenging

15 januari 2020, 08:07

Dick Advocaat gaat voorlopig nog niet in gesprek met Feyenoord over een mogelijke contractverlenging. Dat meldt De Telegraaf. De geboren Hagenees wil zich enkel richten op het halen van versterking en de tweede seizoenshelft. De coach sprak meerdere malen zijn wens uit om nieuwe spelers te halen, maar daar is de club vooralsnog niet in geslaagd.

Volgens de krant houdt Advocaat zich verre van de politieke strijd in de top van de club, maar is hij wel goed op de hoogte van een forse scheiding tussen een deel van de aandeelhouders (Vrienden van Feyenoord) en enkele leden in [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/361966/nrc-van-bodegom-inmiddels-de-machtigste-man-van-feyenoord/,_blank,de raad van commissarissen]. Algemeen directeur Mark Koevermans stelt dat de club na de zomer graag nog door zou willen met Advocaat, maar dat er dan wel een ander perspectief moet komen dan nu. Advocaat vindt dat Feyenoord om de titel moet spelen, mocht dat niet haalbaar zijn, dan heeft de club te weinig te bieden voor de coach.

Lees ook: 'Feyenoord kreeg nul op rekest voor huren van Openda'

Advocaat nam in begin november het stokje over van de opgestapte Jaap Stam. De club klom onder leiding van de Kleine Generaal aardig op in de Eredivisie. Onder het bewind van de coach verloor de stadionclub geen enkele wedstrijd in de competitie, waardoor het inmiddels op de vijfde plaats staat. Zaterdag hervat het de competitie met een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen