Officieel: Spurs haalt Portugees Fernandes binnen

15 januari 2020, 10:09   Bijgewerkt: 15 januari 2020, 10:25

Gedson Fernandes maakt de overstap naar Tottenham Hotspur. De Engelse club maakt de deal bekend via de officiële kanalen. De Portugees wordt eerst voor anderhalf jaar gehuurd van SL Benfica, waarna Spurs een optie tot koop heeft. José Mourinho treft Chelsea en West Ham af in de strijd om de handtekening van het 21-jarige talent.

Fernandes komt uit de jeugdopleiding van Benfica en speelde al 53 wedstrijden voor de club uit Lissabon. Na de blessure van Moussa Sissoko en het aanstaande vertrek van Christian Eriksen was José Mourinho op zoek naar een versterking op het middenveld. Die heeft hij nu gevonden in de naam van Fernandes. De Portugees wordt voor achttien maanden gehuurd, waarna de club een optie tot koop heeft van 50 miljoen euro.

Vorig jaar won Fernandes de Portugese titel met Benfica, maar in het huidige jaar verloor hij zijn basisplaats omdat hij in de clinch zou liggen met trainer Bruno Lage. Benfica haalde eerder deze transferperiode middenvelder Julian Weigl van Borussia Dortmund al naar Portugal, waardoor het aantrekken van een vervanger voor Fernandes niet nodig lijkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen