Kluivert keert terug bij Roma, Mbuyamba traint mee bij Barça

15 januari 2020, 15:39

Justin Kluivert is eindelijk weer fit genoeg om in actie te komen bij AS Roma. De Nederlandse buitenspeler kampte de laatste maand met een raadselachtige spierblessure, maar zit voor het duel in de Coppa Italia met Parma weer bij de wedstrijdselectie. Aanwinst Matteo Politano ontbreekt nog bij de Romeinen.

Voor trainer Paulo Fonsesca was de blessure van Kluivert 'mysterieus', omdat hij hem enkele weken geleden al terug had verwacht. Toch is het duel met Parma op donderdagavond het eerste mogelijke optreden sinds begin december voor AS Roma. Henrich Mkhitaryan, Javier Pastore, Federico Fazio, Massimo Cecchini, Davide Zappacosta en Nicolo Zaniolo staan nog wel altijd buitenspel bij de Romeinen.

Lees ookRoma haalt vervanger voor Zaniolo

Mbuyamba traint mee bij FC Barcelona

Verder heeft Xavier Mbuyamba zijn debuut gemaakt op de training van de hoofdmacht van de Catalanen. Quique Sétien gaf tijdens de eerste training direct de kans aan spelers uit de eigen jeugdopleiding – wat overigens niet per se geldt voor de verdediger die recentelijk overkwam van MVV. Ook Jaume Jardí, Riqui Puig, Iñaki Peña en Carles Pérez stonden op het trainingsveld, al trainden zij al veel vaker mee. Ludovit Reis deed gewoon mee met het B-elftal.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen