Koster wil met Willem II status als angstgegner AZ onderstrepen

16 januari 2020, 20:41   Bijgewerkt: 16 januari 2020, 21:00

Willem II hervat de Eredivisie zaterdag met een zware uitwedstrijd. De verrassing van de eerste seizoenshelft gaat op bezoek bij AZ, dat eveneens een goed half jaar achter die rug heeft. Adrie Koster kan in Alkmaar beschikken over een vrijwel fitte spelersgroep en ziet de wedstrijd met vertrouwen tegemoet.

De Tilburgers hebben tijdens de winterstop een trainingskamp belegd in Spanje. "Iedereen is vrij fit teruggekomen. James McGarry had tijdens het trainingskamp al lichte klachten, die zijn nog niet weg. De rest is inzetbaar", vertelt Koster via de officiële kanalen. Eerder dit seizoen hield Willem II AZ op een 1-1 gelijkspel. Vorig seizoen wonnen de Tilburgers in de competitie en beker alle drie onderlinge ontmoetingen.

"We kennen AZ natuurlijk. Ze staan niet voor niets op de tweede positie. Het is een ploeg in vorm, die goed voetbalt en met vertrouwen speelt. Wij zij een beetje de angstgegner voor AZ. Ze hebben het altijd lastig tegen ons. We moeten zorgen dat het zo blijft", eindigt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen