Vermeer neemt afscheid: "Feyenoord is mijn thuis geworden"

16 januari 2020, 21:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Na ruim vijf jaar sluit Kenneth Vermeer het Feyenoord-hoofdstuk af. De 34-jarige doelman gaat aan de slag bij Los Angeles FC, waar hij zijn eerste grote buitenlandse avontuur aangaat. Vermeer kijkt terug op een mooie periode in Rotterdam.

In een video bedankt hij Feyenoord voor de afgelopen jaren. "Ik heb een weloverwogen stap gemaakt om van Ajax naar Feyenoord te komen. Dat is nooit de makkelijkste stap, maar dankzij jullie (de supporters, red.) heb ik de stap makkelijk kunnen maken. Ik heb genoten van de sfeer die jullie in het stadion brachten en de waardering die jullie hebben gegeven", aldus de keeper.

"Feyenoord is mijn thuis geworden", gaat hij verder. "Het was mijn comfortzone en ik daar ga ik nu uit. Ik ben altijd in Nederland geweest, het is altijd makkelijk om langs mijn familie te gaan. Nu ga ik naar de andere kant van de wereld. Het is niet zo makkelijk dat mijn zoontje en familie achterblijven. Ik ga hen wel het meeste missen."

Vermeer maakte in de zomer van 2014 de overstap van Ajax naar Feyenoord. Hij speelde bij Club Brugge in 2018 een half jaar buiten de Nederlandse grenzen, alvorens hij in Rotterdam terugkeerde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen