'FC Groningen raakt in zomer tweetal kwijt aan competitiegenoten'

16 januari 2020, 23:12

FC Groningen neemt komende zomer waarschijnlijk afscheid van Mike te Wierik en Django Warmerdam. Dat meldt De Telegraaf. Het duo zal ook volgend seizoen in Nederland te bewonderen zijn. Te Wierik maakte de overstap naar FC Twente, terwijl Warmerdam aan de slag kan bij FC Utrecht.

Dat Twente belangstelling heeft voor Te Wierik, maakte Tubantia onlangs al bekend. De verdediger, die bij Groningen over een aflopend contract beschikt, heeft de interesse van de Tukkers inmiddels ook bevestigd. Volgens De Telegraaf heeft de captain zijn overstap binnen Groningen inmiddels aangekondigd. De onderhandelingen met Twente zouden zich in een vergevorderd stadium bevinden. Voor hem ligt een contract voor twee jaar met een optie voor nog een seizoen klaar.

Naast Te Wierik staat ook Warmerdam voor een transfervrij vertrek. De verdediger, die ook uit de voeten kan op andere posities op de linkerflank, kan bij Utrecht een contract voor vier seizoenen tekenen. Hij loopt sinds de zomer van 2017 rond bij Groningen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen