ED: PSV zoekt naar structuren om Rodríguez aan te trekken

16 januari 2020, 23:52

PSV heeft de hoop op de komst van Ricardo Rodríguez nog niet opgegeven. Volgens het Eindhovens Dagblad zoekt de club naar structuren om de linksback over te nemen van AC Milan. Italiaanse media meldden donderdag dat Rodríguez hard op weg is naar Fenerbahçe, maar PSV heeft (nog) geen terugkoppeling gekregen dat de Zwitser daadwerkelijk naar Turkije verkast.

Derhalve doet PSV er nog altijd alles aan om Rodríguez aan te trekken. Het ED denkt dat de Eindhovenaren er 'normaal gesproken' wel uitkomen met zijn werkgever AC Milan. Met de speler is nog geen overeenkomst bereikt. Dat zou te maken hebben met zijn voor Eredivisie-begrippen vorstelijke salaris. Het is onduidelijk wat haalbaar is voor PSV. Er lopen gesprekken om 'een en ander' mogelijk te maken.

Gastón Pereiro

Een ander hot item in Eindhoven is het mogelijke vertrek van Gastón Pereiro. PSV en FC Cincinnati, de club die hem wil overnemen, zou aan het lijntje gehouden worden door het management van de Uruguayaan. Pereiro zou ook in de belangstelling staan van Aston Villa, maar die club heeft zich nog helemaal niet gemeld in Eindhoven. PSV en Cincinnati zijn akkoord over de overgang van de middenvelder. Het is nu wachten op een fiat van het kamp-Pereiro.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen