Gisteren gemist: Kongolo naar Fulham, Kluivert maakt rentree

17 januari 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 16 januari.

Fulham verlost Kongolo van uitzichtloze situatie bij Huddersfield

Terence Kongolo verlaat Huddersfield Town, maar blijft actief in het Championship. De viervoudig Oranje-international gaat aan de slag bij Fulham. De Londense club huurt de 25-jarige verdediger tot het einde van het seizoen van dde competitiegenoot.

'FC Groningen raakt in zomer tweetal kwijt aan competitiegenoten'

FC Groningen neemt komende zomer waarschijnlijk afscheid van Mike te Wierik en Django Warmerdam. Dat meldt De Telegraaf. Het duo zal ook volgend seizoen in Nederland te bewonderen zijn. Te Wierik maakte de overstap naar FC Twente, terwijl Warmerdam aan de slag kan bij FC Utrecht.

ED: PSV zoekt naar structuren om Rodríguez aan te trekken

PSV heeft de hoop op de komst van Ricardo Rodríguez nog niet opgegeven. Volgens het Eindhovens Dagblad zoekt de club naar structuren om de linksback over te nemen van AC Milan. Italiaanse media meldden donderdag dat Rodríguez hard op weg is naar Fenerbahçe, maar PSV heeft (nog) geen terugkoppeling gekregen dat de Zwitser daadwerkelijk naar Turkije verkast.

'Roemeens international Baluta op huurbasis naar ADO'

Het zeer bedrijvige ADO Den Haag heeft weer beet. De Hagenaren gaan zich versterken met zevenvoudig Roemeens international Tudor Baluta, meldt Voetbal International. De twintigjarige verdedigende middenvelder wordt voor een half seizoen gehuurd van Brighton & Hove Albion.

AS Roma ronde verder in Coppa Italia bij rentree Kluivert

AS Roma heeft zich donderdagavond geplaatst voor de kwartfinale van de Coppa Italia. Door twee doelpunten van Lorenzo Pellegrini werd Parma met 0-2 verslagen. Als invaller maakte Justin Kluivert zijn rentree bij de Romeinen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen