Immers: "Het is geen vijf voor twaalf, maar twaalf uur"

17 januari 2020, 08:46

Voor ADO Den Haag begint de tweede seizoenshelft zondagmiddag met een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. De ploeg van nieuwe trainer Alan Pardew staat nu zeventiende en wil zo snel mogelijk de weg omhoog inslaan. Lex Immers heeft er vertrouwen in.

Door de komst van Pardew is het vertrouwen toegenomen in de Hofstad. "Er waait een iets andere wind en ook qua voetbal hebben we nu een Engelse benadering", legt Immers uit aan de NOS. "Het is afwachten of het werkt, maar voor mijn gevoel gaat het positief uitpakken. Er moeten punten gepakt worden en dit is de manier om het tij te keren."

"In Engeland is het tempo moordend, moet je negentig minuten gas geven en is er geen tijd om rust te pakken. De trainer brengt dat nu aan ons over en dat is is nodig ook. Het is helemaal niet gek dat er meer van ons wordt gevraagd. Het is geen vijf voor twaalf meer bij ADO, het is twaalf uur", geeft Immers aan.

Zondag wacht het duel met RKC, de enige ploeg die lager staat dan ADO. Het verschil is twee punten. "We moeten volle bak gaan, de druk voor de volle negentig minuten opvoeren en RKC onze wil opleggen", zegt Immers. ADO versterkte zich deze winter al met Sam Stubbs, George Thomas, Laurens De Bock en Mick van Buren. Mogelijk komen daar nog enkele spelers bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen