Advocaat: "We gaan er nog steeds van uit dat er spelers komen"

17 januari 2020, 15:15

De hervatting van de Eredivisie staat voor de deur, maar Feyenoord heeft nog altijd geen nieuwe spelers aangetrokken. En dat terwijl Dick Advocaat meerdere keren heeft aangegeven dat versterkingen nodig zijn. Wanhopen doet de ervaren trainer echter niet. Hij rekent erop dat er nog wat bij komt, vertelt hij vrijdag in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen.

Feyenoord is de voorbije tijd met veel spelers in verband gebracht, met name spitsen. Tot op heden is er echter niemand aangetrokken door de Rotterdamse club. "We gaan er nog steeds vanuit dat er spelers komen, maar het is niet zo eenvoudig. Wel als je bulkt van het geld. We zijn ermee bezig, maar er komt een hoop bij kijken. Ook met agenten", wordt Advocaat geciteerd door RTV Rijnmond.

De trainer zag wel de overbodige Liam Kelly (Oxford United) en eerste doelman Kenneth Vermeer (Los Angeles FC) vertrekken. Daardoor schuift de helemaal herstelde Justin Bijlow op in de pikorde. "Hij is fit. Het is moeilijk voor mij om te beoordelen op welk niveau, ik ken hem niet zo goed. Maar hij maakt een frisse en gretige indruk", aldus een tevreden Advocaat. Hij kan tegen Heerenveen weer beschikken over Rick Karsdorp, terwijl Ridgeciano Haps, Sven van Beek en Edgar Ié ook op de weg terug zijn.

Van de bestuurlijke crisis die gaande is, houdt Advocaat zich afzijdig. "Ik moet hier gewoon niet komen, ons terrein (het trainingscomplex, red.) ligt iets verder. Dat het belangrijk is dat het rustig is, is ook duidelijk. Daar hoeven we niet geheimzinnig over te doen. We praten er niet over met de spelers, die zijn bezig om te presteren morgen tegen sc Heerenveen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen