'Twente meldt zich voor overbodige Feyenoorder Van der Heijden'

17 januari 2020, 15:44   Bijgewerkt: 17 januari 2020, 15:50

FC Twente hoopt zich op korte termijn te versterken met Jan-Arie van der Heijden. De verdediger mag bij Feyenoord vertrekken, zodat de Rotterdammers geld vrij kunnen maken voor aanvallende versterkingen. De club uit Enschede hoopt te profiteren en de linksbenige centrale verdediger, die bezit over een aflopend contract bij Feyenoord, in te lijven.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Van der Heijden was bij de komst van Dick Advocaat een van de voetballers die al snel terugkeerde in de basiself, maar raakte zijn plaats opnieuw kwijt. Met zomeraanwinsten Marcos Senesi en George Johnston heeft de club nog twee alternatieven voor linksbenige centrale verdedigers, waardoor hij mag vertrekken.

Eerder liet Feyenoord ook Kenneth Vermeer al gaan om meer financiële speelruimte te krijgen. Het is een publiek geheim dat trainer Dick Advocaat een spits en middenvelder nog naar De Kuip wil halen, maar vooralsnog zijn de financiën in de regel spelbreker. Met een vertrek met Van der Heijden kan er opnieuw ruimte worden gemaakt.

Lees ook: Advocaat: "We gaan er nog steeds van uit dat er spelers komen"

FC Twente is juist druk bezig om de achterste linie te versterken, want eerder werd ook Giovanni Troupée gehuurd van FC Utrecht, terwijl Calvin Verdonk ook voor de tweede seizoenshelft werd vastgelegd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen