Internazionale slaat met Young eerste winterse slag op de markt

17 januari 2020, 20:12

Internazionale heeft zich vrijdag officieel versterkt met Ashley Young. De 34-jarige multifunctionele vleugelverdediger komt per direct over van Manchester United voor een bedrag van naar verluidt zo'n anderhalf miljoen euro. Hij tekent een contract tot en met het einde van dit lopende seizoen, met de optie voor nog een jaar en is de eerste winteraanwinst.

Daarmee is de eerste winterse slag van de uitdager van Juventus geslagen. Waarschijnlijk is Young niet de laatste speler die deze maand aangetrokken wordt door Inter. De club gaat mogelijk Leonardo Spinazzola overnemen van AS Roma en is ook dicht bij de komst van zowel Olivier Giroud (Chelsea) als Christian Eriksen (Tottenham Hotspur). Met hun komst hoopt Inter Juventus af te troeven in de Italiaanse titelstrijd.

Young maakte weliswaar nog wel de nodige minuten dit seizoen namens United, maar was zeker geen basisspeler met onder Ole Gunnar Solskjær. In totaal speelde de captain ruim tweehonderd duels namens The Red Devils, waarin hij negentienmaal scoorde en 43 assists gaf. Eerder kwam hij uit voor Aston Villa en Watford.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen