Advocaat vindt dat Troost behouden moet blijven voor Feyenoord

18 januari 2020, 13:25

Als het aan Dick Advocaat ligt, blijft Sjaak Troost behouden voor Feyenoord. De bestuurlijke top van de Rotterdamse club neemt op korte termijn een beslissing over de positie van Troost. Hem is toegezegd dat hij mag terugkeren in de Raad van Commissarissen, maar een aantal Vrienden van Feyenoord wil dat niet.

Als ad-interim technisch directeur maakt Troost plaats voor Frank Arnesen. Wat er met de oud-verdediger gaat gebeuren, is nog niet duidelijk. "Ik zou proberen op wat voor manier dan ook deze man voor Feyenoord te behouden", wordt Advocaat geciteerd door De Telegraaf. "Ik heb heel goed met hem en Toon (van Bodegom, president-commissaris, red.) gewerkt. Toon is meer op de achtergrond, dat is de grote man. Sjaak is nadrukkelijker aanwezig vanaf het begin bij alles. Dat doet hij in mijn ogen uitstekend."

Feyenoord moet Troost omwille van het bewaken van de clubcultuur en het zicht houden op het juiste beleid niet laten gaan, vindt Advocaat. "Want het is een Feyenoorder, dat vergeet ook iedereen. Mensen maken fouten. Ik ook, een technisch directeur ook. En om die know-how van de ene op de andere dag weg te doen, vind ik zonde", aldus Advocaat, die beseft dat hij niet in de positie is om te beslissen over de toekomst van Troost. "Ik hoop alleen dat hij, op wat voor manier ook, betrokken blijft bij de club."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen