Spoorboekje: blessure Ziyech, PSV'er Pereiro moet besluit nemen

20 januari 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 20 januari.

Nieuws

Transfer Pereiro 

PSV'er Gaston Pereiro moet vandaag besluiten of hij verkast naar Cincinnati. De Amerikanen hebben een ultimatum gesteld. Voor 18.00 uur moet Pereiro laten weten of hij komt. Het vermoeden bestaat dat zijn zaakwaarnemer Paco Casal ook deze transfer laat klappen.

Blessure Ziyech

Spoedig komt er meer duidelijkheid over de blessure van Hakim Ziyech. De Marokkaans international viel gisteren tegen Sparta uit. Over de ernst en wat hem precies mankeert, kon Ajax zondag nog niets zeggen. Erik ten Hag gaf aan vandaag of anders morgen meer te weten.

Specials

{image[339231][right-half][]}ErediVisie

De Eredivisie pakte afgelopen weekend de draad weer op. Dat betekent dat we vanochtend met onze eigen 'ErediVisie' terugkijken op wat er allemaal gebeurde op de negen velden.

Wedstrijden

Jong Ajax - FC Dordrecht (20.00 uur)

Door het verlies van SC Cambuur bij TOP Oss kan Jong Ajax vanavond aan kop komen in de Eerste Divisie. De Amsterdammers staan tweede met twee punten minder dan de Leeuwarders en kunnen bij winst dus passeren. FC Dordrecht staat onderaan met slechts 12 punten uit 21 duels en zou normaliter te kloppen moeten zijn voor de talentenploeg.

Atalanta - SPAL (20.45 uur)

Voor Atalanta Bergamo staat er vandaag veel op het spel. De club van Marten de Roon, Hans Hateboer en Robin Gosens blijft bij winst bovenin meedoen in de Serie A. Atalanta staat vierde in de competitie en meldt zich bij winst in de topdrie. Tegenstander SPAL is tot dusver de slechtste ploeg van de competitie met slechts twaalf punten. Atalanta is in de competitie vier wedstrijden op rij ongeslagen.

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong Ajax - FC Dordrecht, FOX Sports 1, live verslag van het Eerste Divisie-duel

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbalpraatprogramma

20.45 uur: Atalanta - SPAL, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het Serie A-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen