Valencia krijgt met reserve Cillessen pak slaag in La Liga

19 januari 2020, 14:05

Valencia is 2020 op dramatische wijze begonnen. De club uit de sinaasappelstad is zondag heel hard ten onder gegaan in de wedstrijd tegen Real Mallorca. De ploeg speelde een dramatische eerste helft en ging uiteindelijk met 4-1 onderuit.

Trainer Albert Celades koos wederom voor Jaume Doménech als sluitpost, waardoor Jasper Cillessen op de bank moest plaatsnemen. Met de Spanjaard op goal ging het zondag echter helemaal niet goed. Valencia legde een waardeloze eerste helft op de mat en ging door goals van Raillo en Ante Budimir (2) rusten met een 3-0 achterstand. Toen kort na rust Dani Parejo zijn tweede gele kaart kreeg, was het duel helemaal beslist. Dani Rodriguez tekende in de slotfase zelfs nog voor de 4-0, waarna invaller Ferran Torres nog wel de eretreffer aantekende.

Dat is echter geen reden voor blijdschap bij Valencia, aangezien de nederlaag een blamage van formaat is. Real Mallorca staat zeventiende en won hiervoor zes keer op rij niet. Valencia staat zevende en heeft slechts één van de laatste vier competitieduels gewonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen