Rebic met late goal het goudhaantje voor AC Milan

19 januari 2020, 14:51

In een behoorlijk vol San Siro heeft AC Milan zondag goede zaken gedaan. De thuisploeg had het lastig met Udinese, maar trok uiteindelijk wel aan het langste eind. Ante Rebic tekende in de slotfase voor de winnende goal: 3-2.

AC Milan beleefde zondag wel een slechte start. Jens Stryger Larsen zorgde al na zes minuten voor de 0-1. Het duurde even voordat Milan, waar Zlatan Ibrahimovic negentig minuten speelde, terug kwam in de wedstrijd. Dat gebeurde in de 48ste minuut via Rebic die in de rust in het veld was gekomen. Via linksback en clubtopscorer Theo Hernandez werd het vervolgens 2-1, maar Udinese kwam in de slotfase langszij. Spits Kevin Lasagna leek de eindstand vijf minuten voor tijd op 2-2 vast te leggen. Milan had echter toch weer een antwoord, aangezien Rebic in de 94ste minuut nog de 3-2 produceerde.

Milan heeft nu twee duels op rij gewonnen en klimt naar de achtste plaats. Udinese, dat dertiende staat, heeft na drie zeges in successie weer eens verloren. Bij die ploeg stond Bram Nuytinck in de basis en kwam Hidde ter Avest als invaller in het veld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen