Internazionale in winterdip: ook puntenverlies tegen Lecce

19 januari 2020, 17:03

Internazionale blijft in de winterdip zitten. Het elftal van Antonio Conte kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Lecce. Daarmee morst Inter voor de vierde keer in zes wedstrijden punten in de Italiaanse titelstrijd. Juventus kan zondagavond uitlopen naar een voorsprong van vier punten, ook Lazio heeft minder verliespunten dan Inter. De Romeinen speelden een wedstrijd minder.

De Nerazzurri dagen samen met Lazio Juventus serieus uit in de titelrace. Daarom werd Ashley Young deze maand al overgenomen van Manchester United en de club werkt ook hard aan de komst van Christian Eriksen en Olivier Giroud. Hun kwaliteiten kan Internazionale goed gebruiken, zo bleek zondagmiddag in Via del Mare.

Inters gevreesde voorhoede met Lautaro Martinez en Romelu Lukaku had niet zijn dag. Daarentegen kreeg Lecce, dat dit seizoen nog geen thuiswedstrijd won, meerdere mogelijkheden voor de openingstreffer. Inter kwam meer en meer op een dood spoor terecht. Maar twintig minuten voor het einde brak invaller Alessandro Bastoni plotseling de ban. Hij kopte een voorzet van Cristiano Biraghi binnen.

Het was voor Inter onvoldoende voor de zege. Zes minuten later liet Marco Mancosu de verdiende gelijkmaker aantekenen. Tussen twee verdediger in, werkte hij binnen. In de slotfase kwam onder meer Alexis Sanchez nog binnen de lijnen. Voor de Chileen was dat zijn eerste Serie A-optreden sinds september. Maar ook hij niet voorkomen dat Inter duren punten morst in de titelstrijd.

Overige uitslagen:

Bologna - Hellas Verona 1-1

Brescia - Cagliari 2-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen