AS Roma wint mede door assist van Kluivert op bezoek bij Genoa

19 januari 2020, 19:54   Bijgewerkt: 19 januari 2020, 23:38

AS Roma heeft zondagavond goede zaken gedaan in de subtop van Italië. De Romeinen hadden weinig moeite met Genoa en wonnen uiteindelijk met 1-3. Justin Kluivert stond in de basis bij AS Roma, terwijl bij de thuisploeg Lasse Schöne negentig minuten meespeelde. Beide oud-Ajacieden waren goed voor een assist.

Al na vijf minuten spelen opende AS Roma de score. Cengiz Ünder kreeg de bal op aangeven van Kluivert en zag zijn voorzet door niemand worden aangeraakt. De bal viel binnen achter Mattia Perrin: 0-1. Nog voor de rust werd het eerst 0-2 door een eigen goal van Davide Biraschi, maar amper een minuut later was het alweer 1-2 door een heerlijk lobje van Goran Pandev op aangeven van Schöne.

In de tweede helft kwam de beslissing een kwartier voor tijd. Lorenzo Pellegrini zette Edin Dzeko vrij voor de keeper en die Bosniër schoot vervolgens de 1-3 tegen de touwen. Door de overwinning gaat de ploeg van Kluivert in ieder geval voor even over Atalanta Bergamo heen en bezet het momenteel plek vier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen