Dessers over afgekeurde goal: "Dit doet me echt zo pijn"

19 januari 2020, 21:18   Bijgewerkt: 19 januari 2020, 21:33

Heracles Almelo verloor zondagmiddag met 1-0 van FC Emmen, maar zag twee doelpunten worden afgekeurd. Spits Cyriel Dessers maakte in de laatste minuut een van die twee afgekeurde treffers en was na afloop erg teleurgesteld en boos over die beslissing. "Dat maakt me zo boos en gefrustreerd", zei hij.

In de laatste minuut van de wedstrijd liep Dessers tegen een voorzet aan en leek hij Heracles alsnog een punt te bezorgen, ware het niet dat de assistent voor buitenspel vlagde. "Voor mijn gevoel was het geen buitenspel", zei de Belg na afloop tegen FOX Sports. "Ik heb de situatie volledig voor mij. Ik heb het gevoel dat ik erachter sta. Het lijkt erop dat het geen buitenspel is. Ik denk dat er nog een meter tussen zit", sprak de spits terwijl hij de beelden bekeek.

Dessers begrijpt niet dat de arbiter van dienst Joey Kooij zo snel de beslissing kon nemen. "Hij was zo vastberaden om te fluiten. Ik heb altijd gehoord dat bij twijfel, het voordeel voor de aanvaller is. Bij dit moment denk ik: laat het eerst gaan, wacht rustig, luister en kijk bij de VAR of er een beeld is. Hier gaat het zo snel. Dit doet me echt pijn. Ik vind het zo vervelend voor mijn ploeg."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen